Descoperirea calităţii...

În 1981 în Viena, Andrew Demmer înfinţează Compania de ceai Demmer. În scurt timp aceasta companie primeşte numele definitiv DEMMER TEEHAUS. În decursul anilor Demmer Teehaus şi-a creat o bază stabilă de clienţi fideli, creând o necesitate nu numai pe teritoriul Austriei ci în toată Europa şi peste ocean, devenind azi una dintre cele mai cunoscute companii producătoare şi importatoare de ceai.



Calitatea aduce succes...

La început, Demmer Teehaus a fost o afacere mică, care în ultimul deceniu s-a dezvoltat atât ca şi soluţii in acest bussines cât şi ca ofertă de produse. Această dezvoltare a fost posibilă datorită interesului crescut faţă de consumului de ceai, ceaiul fiind a doua băutură consumată la nivel mondial, după apă.



Specialistul...

Demmer Teehaus a devenit un nume în lumea ceaiului prin comerţul cu ceaiurile negre şi veryi provenite din culturi nobile. Datorită calităţii şi varietăţii produselor şi a blendurilor (mixturilor) de ceaiuri, Demmer Teehaus este în zilele noastre cea mai solicitată şi apreciată companie, plasând produsele Demmer la nivel de calitate premium, super - premium.